Team kaakchirurgen

Maatschap Kaakchirurgie Zeeland; De kaakchirurgen

Dr. R.H.K. Batenburg
Studeerde Tandheelkunde in Utrecht en Groningen. De opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Van 1995 tot 1999 werkte hij als staflid in het Academisch Ziekenhuis Groningen. In 1998 gepromoveerd op proefschrift met als titel “Implants supporting mandibular overdentures”. Sinds 1 januari 1999 werkzaam als kaakchirurg in Zeeland.

Dr. P.J. Schoen
Studeerde Tandheelkunde en Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn specialistenopleiding tot kaakchirurg volgde hij in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en voltooide hij in 1996. Na een aantal jaren als staflid in het UMCG te hebben gewerkt in combinatie met wetenschappelijk onderzoek, is hij sinds 2003 werkzaam als kaakchirurg in Zeeland. Zijn wetenschappelijke onderzoek rondde hij in 2006 af met een promotie met het proefschrift ‘Oral and Maxillofacial Rehabilitation of Head and Neck Cancer Patients’. Zijn aandachtsgebieden zijn: implantologie, met name in de esthetische zone, en pre-implantologische chirurgie, botpathologie en traumatologie. Hij is erkend als Implantoloog NVOI.

A.A.E. Hutsebaut
Studeerde Geneeskunde en Tandheelkunde in Leuven, België. De opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Universitair Ziekenhuis Leuven en Algemeen Ziekenhuis St-Jan te Brugge. Van 2003 tot 2007 actief als kaakchirurg in AZ Sint-Lucas Brugge.
Sinds 1 augustus 2007 werkzaam als kaakchirurg in maatschap kaakchirurgie Zeeland.

X.L.Y. Degraeve
Studeerde Geneeskunde en aansluitend Tandheelkunde in Leuven, België. De opleiding vond achtereenvolgens plaats in het Algemeen Ziekenhuis St-Jan te Brugge; Imelda ziekenhuis, Bonheiden; Universitair Ziekenhuis Leuven en in het Rijnstate Ziekenhuis, Arnhem.
Sinds 30 augustus 2010 werkzaam als kaakchirurg in Adm. De Ruyter Ziekenhuis en MWCZ.

Dr. T.F. Putters
Na de studie geneeskunde en tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen (2000) heb ik me gespecialiseerd tot MKA chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen (2007). In 2020 ben ik gepromoveerd op een nieuwe techniek voor de opbouw van de bovenkaak. Zijn aandachtgebieden zijn: Dento-alveolaire chirurgie, Esthetische aangezichts chirurgie en Implantologie en pre prothetische chirurgie. Naast zijn werkzaamheden sport hij graag (triatlon en surfen) en is geïnteresseerd in kunst.

J.A. Abeloos
Studeerde Geneeskunde en Tandheelkunde aan de universiteit Leuven, België. De opleiding tot mond-, kaak- en aangezichtschirurg vond achtereenvolgens plaats in het Universitaire Ziekenhuis Leuven, ZMACK Antwerpen en Algemeen Ziekenhuis Sint-Jan te Brugge. Sinds 1 januari 2023 werkzaam als kaakchirurg in maatschap kaakchirurgie Zeeland. Aandachtsgebieden zijn dento-alveolaire chirurgie, orthognatische chirurgie en pre-implantologie.