Disclaimer

  • Hoewel aan alle pagina’s van de Kaakchirurgie Zeeland website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Kaakchirurgie Zeeland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de Kaakchirurgie Zeeland website.
  • Deze site geeft geen medisch advies. Wanneer u gezondheidsklachten heeft raden wij u te allen tijde aan contact op te nemen met uw tandarts of huisarts (of eventueel uw specialist).
  • De informatie op deze site is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de arts of de verpleegkundige aan de patiënt wordt verstrekt.
  • De sites waarnaar Kaakchirurgie Zeeland linkt worden door Kaakchirurgie Zeeland regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie. Toch kan Kaakchirurgie Zeeland voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk worden gehouden. Kaakchirurgie Zeeland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.